Jan Lijnzaat Party Nieuws
  Op deze pagina leuke nieuws items over diverse party's/feesten

Haarlemse Honkbal week 2006

In de week van 21 t/m 30 juli werd in Haarlem de 23ste honkbalweek gehouden. De Jan Lijnzaat Feesttent en Snackstraat was uiteraard weer present om de liefhebbers van honkbal te voorzien van een hapje en een drankje. Na de wedstrijd USA-Nederland, welke met 3-15 door Nederland werd gewonnen, was het een drukte van jewelste en ging het overwinningsfeest door tot diep in de nacht. Het optreden van Nico Landers zorgde voor veel sfeer in de tent zoals uit de foto's blijkt. Klik hiernaast op de foto en zie hoe perfect ook dit evenement dit jaar weer door Jan Lijnzaat Partyservice was verzorgd. Op andere avonden zorgden Michel, Tony Anderson, Danny Lukassen en Timeless voor de afsluiting van de avond.
Zo'n 160 'Vrienden' van de Businessclub brachten woensdag 26 juli 2006 traditioneel een bezoek aan de Haarlemse Honkbalweek. Onder tropische omstandigheden genoten zij van de gastvrijheid van Partyservice Jan Lijnzaat en zagen een spannende wedstrijd van Nederland tegen Japan.

Dat een verblijf op het ere-terras van Jan Lijnzaat niet geheel ongevaarlijk is, blijkt uit bijgaande foto waarop duidelijk te zien is dat een 'afgedwaalde' honkbal vanuit het speelveld de broodmand compleet doorboorde. Gelukkig kon Harry Walthaus de bal nog verwijderen voordat de 'broodjes' opgediend werden.

bron: vriendenvankinheim.nl

Ook de Keuringsdienst van Waren was present tijdens de honkbalweek. Even klikken op het artikel hiernaast en u kunt lezen wat hun bevindingen waren.

Wereldkampioenschappen Honkbal 2005 in Haarlem

De wereldkampioenschappen honkbal waarvan een aantal wedstrijden dit jaar gespeeld worden in Haarlem kan natuurlijk niet buiten de Jan Lijnzaat feesttent en bijbehorende snackstraat. Tijdens dit WK zorgt Jan Lijnzaat niet alleen voor de inwendige mens van de bezoekers maar ook voor de voltalige NOS-crew die de wedstrijden op TV verslaan en de mensen van de security. Uiteraard was er na afloop ook weer een optreden van een bekende artiest, Leo Nardell vermaakte de aanwezigen met een spetterend optreden waar iedereen zichtbaar van genoot.

Om een indruk van het evenement te krijgen kunt u op onderstaande foto klikken voor de fotopagina.

Voor een feestje of evenement, groot of klein...........moet u bij Jan Lijnzaat zijn!!!!!!!!!!!

  Haarlemse Honkbal week 2004 van start  
 

Ook dit jaar is de Jan Lijnzaat feesttent natuurlijk weer te vinden op het terrein waar de Haarlemse Honkbalweek zal plaatsvinden. Immers.....je ontmoet elkaar bij de feesttent van JAN LIJNZAAT. Jan is niet alleen aanwezig met de feesttent, ook voor een prima hamburger of broodje beenham, één van de vele soorten koffie of een versgebakken broodje kunt u bij hem terecht.

Team Jan Lijnzaat klaar voor Haarlemse Honkbalweek

Klik op het kranten-artikel hiernaast of op de foto's voor een groter beeld.

 

Op woensdag 28 juli treedt Leo Nardell op in de feesttent.

Donderdag 29 juli is het J.J. Bauer die het podium betreedt.

Vrijdag 30 juli kunt u genieten van Nico Landers.

Zaterdag 31 juli is Koos Alberts geboekt als klapper van de Honkbalweek.

Zondag 1 augustus is het Toni Anderson die de rij artiesten voor dit jaar sluit.

Het geluid wordt verzorgd door MPS-Sound

De disco dit jaar wordt verzorgd door DJ-Chiel

Feesttent tot de nok gevuld ondanks verlies Nederland.

Leo Nardell zette na het verlies van Nederland de Feesttent van Jan Lijnzaat volledig op zijn kop. De stemming zat er gelijk al goed in toen Leo zijn bekendste hit "Laat de boel maar lekker waaien", inzette. Een uur lang konden de gasten genieten van lekkere Hollandse hits en Engelse evergreens. Door op de foto te klikken komt u op de fotopagina met een impressie van de avond.

Hieronder vindt u een de agenda met optredende artiesten tot en met zondag. Veel plezier in de Feesttent van Jan Lijnzaat.

Nico Landers vermaakt Feestgangers Haarlemse Honkbalweek

Na Leo Nardell was het de beurt aan Nico Landers om de feestgangers te entertainen. Nico deed dit met zoveel energie en passie dat ook deze avond weer veel te snel voorbij was. Onderstaande foto's zijn te vergroten door er op te klikken.

Koos Alberts knalt het dak eraf

DJ Chiel warmde de mensen op met Nederlandstalige hits en daarna was het de beurt aan de klapper van de week "Koos Alberts". Al zijn grote hits kwamen voorbij en het uitzinnige publiek in de feesttent van Jan Lijnzaat zong alles uit volle borst mee. Voor velen kwam er dan ook veel te vroeg een einde aan het optreden van deze levende "legende". DJ Chiel ging door tot klokslag 12 uur en daarna was er al weer een einde gekomen aan een enerverende dag in de Jan Lijnzaat Feesttent. Ook op de website van Koos Alberts ( www.koosalberts.nl ) staat een serie foto's van deze avond. Koos riep uit dat fans met hem op de foto konden en dat heeft hij geweten. Deze foto's zijn te vinden op de website van Koos. Door op de foto links te klikken komt u op de pagina met foto's van deze avond.

Tony Anderson sluit Haarlemse Honkbalweek af.

Altijd moeilijk voor een artiest om de Haarlemse Honkbalweek af te moeten sluiten. Na toppers als Leo Nardell, Nico Landers en Koos Alberts was het Toni Anderson die als laatste mocht knallen op zondag. Toni deed dit met heel veel enthousiasme en vermaakte het publiek met eigen nummers en Amsterdamse meezingers die dan ook luidkeels werden meegezongen door het aanwezige publiek. DJ-Chiel draaide weer tot aan sluitingstijd door met een perfecte mix aan muziek en sloot de avond muzikaal af. Alle artiesten en medewerkers bedankt voor het laten slagen van alweer een Honkbalweek in de Jan Lijnzaat Feesttent...de tent waar je afspreekt!

<<<<<<<<<<<<<<<< foto's zijn groter te zien door erop te klikken.

Jan en Donny samen 115 jaar.....Feest bij Claus Events

Klik op de foto voor de fotopagina

12 september 2004, lokatie Claus Party Events.

Jan en Donny Lijnzaat samen 115 jaar en een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten en dat vierden ze samen met hun vrienden en relaties bij het bekende Claus Party House in Hoofddorp. Ook was het een komen en gaan van bekende artiesten, zo traden voor Jan en Donny op; Toni Anderson, Mariska Lijnzaat, Leo Nardell, Timeless, Dario, JJ Bauer en Koos Alberts, als er geen artiesten op de buhne stonden dan speelde de Haarlemse band "Rijnsons" de sterren van de hemel. Tot in de late uurtjes werd er gedanst en natuurlijk werd er ook regelmatig een polonaise gelopen.

Zo en nu op naar de volgende 115.

Jan Lijnzaat laat de toeristen haring ontdekken.

In 2005 was de Jan Lijnzaat haringkar present in de aankomsthal van Schiphol. Duizenden toeristen maakten kennis met deze Hollandse delicatesse. Op de foto: Mariska Lijnzaat in oud Hollandse klederdracht, zij ziet toe hoe de stroom toeristen zich voor de kar verzamelt om de haring te proeven.

 
  Copyright foto's berust bij FoWe fotografie en websitebeheer.